Store, fede, Grillede og honningglaserede franske andebryster med asiatisk inspirerede grøntsager til – så bliver det nok ikke meget bedre –

Honningglaseret Andebryst.-

Beregn ca. 1 andebryst per person, de er store de vejer ca. 300-350 gram stykket, men det er også lækkert, jeg kan sagtens spise et selv.

Andebrysterne snittes med en skarp kniv gennem fedtet men ikke ned i kødet. Andebrysterne drysses med salt og pensles med olie, ikke så meget at olien drypper ned i grillen for så brænder olien.

Andebrysterne brunes godt af, så de er flot gyldne på begge sider, varmen skrues ned så de steger men ikke branker. Andebrysterne steges til de har en kernetemperatur på 64 grader meget let rosa.

Husk at lade andebrysterne hvile i ti minutter efter stegningen, så er saftspændingen i kødet aftaget og saften har fordelt sig i hele brystet.

Andebrysterne skæres ud i tynde skiver, ellers kan de godt blive lidt seje at tygge.

Asiatisk inspireret grøntsager.-

Til de asiatisk inspirerede grøntsager kan i bruge alle slags grøntsager. Her har jeg brunet lidt bacon af, kommet masser af løg på og ladet det stege lidt sammen. Så er der gulerødder, broccoli, rød og gul peber og spidskål i, alt steges sammen til det er mørt, der må meget gerne være bid i grøntsagerne. Så krydres det men soya og fiskeolie, godt med fiskeolie til det har en dejlig asiatisk smag og til sidst tilsættes lidt citrus for at give det lidt friskhed.

Håber I vil prøve Andebryster det blev vildt lækkert.