Åhhh sommerferie, familiehygge og åbne værksteder på Glud museum.

På Glud museum var der idag tirsdag åbne værksteder hvor vi oplevede trædrejning, smeden, den æde kunst at kniple, den ældre meget søde og tålmodige kniplingsdame som kikkede på mig og sagde forstår du det, et helt slag, en kvart og så et halvt slag så nemt er det at kniple, forstår du det , øhh ja ja det gør jeg da.

Og så var der åbent køkken. Så flot – Dagens servering.

–  Øllebrød kogt på gammelt brød med øl og flødeskum-

Åhhhh det smagte lækkert og vækkede barndomsminder – hvorfor spiser vi ikke det mere?.

Så jeg besluttede mig for at det skal vi igen.

I køkkenet var der to fantastiske kvinder Birgitte og Louise, så smukke i deres kjoler, smilende og alt vidende.

Hende der stod for øllebrødskogningen læste historie og viste alt om øllebrød, fascinerende at møde så passionerede mennesker.

Vi fik opskrifterne med hjem og jeg vil gerne dele dem med jer og opfordre jer alle til at gøre det, gør det, find de gamle rugbrødsrester og kog – det er sååååå lækkert – Hilsen Lars Thrane

Tjek Glud museum på –  http://www.gludmuseum.dk/