DET er jo ikke nogen hemmelighed at jeg elsker min Cobb grill og lige nu kan jeg næsten ikke få armene ned. jeg har fået en ny Cobb grill- en cobb gas grill og den er intet mindre end fantastisk, den bliver vanvittig varm og så kan man grille i en uendelighed uden af skulle skifte kul – verdensklasse.

Nyt skulle der prøves – det er vinter og hvad er bedre end en gang Kraftig velsmagende og hed OSSO BUCO en verdens berømt italiensk gryderet. Men her, her bliver den lavet på en cobb Grill – 

se filmen og prøv det, bare prøv det – God fornøjelse.

OPSKRIFT

1 1/2 til 2 stk. okseskank per person.

1 stk. løg,

3 stk. fed hvidløg

2 stk. gulerødder.

1 dåse flåede tomater.

ca. 5 dl oksebouillon

3 spsk. olivenolie

2 tsk. salt og lidt peber

1 dl persille

Se fremgangsmåden i videoen. – det smager himmelsk.