Der er ingen tvivl, når vi kommer til funktionalitet, vinder Cobb grillen alle kategorier. –

Man kan grille steaks på grill risten. –

Stege wienerschnitzler i rigeligt smør på teflonpanden. –

Lave de lækreste gryde og wok retter i sauterpanden –

Grille den flotteste kylling på kyllingeholderen –

Bage brød i brødformen og tilberede Rosastegt okseculotte under låget.

Jeg vil sommeren igennem, her på Kokkensbekendelser.dk, lave små film med lækre retter, for at vise verdenen hvor fantastisk alsidig denne Cobb gril er – I am in love!

Jeg håber I har lyst til at følge mig – God sommer derude – Hilsen Lars Thrane

Opskrift 2 personer.

Olie til stegning

400 gram oksefilet skåret i strimler – 1 stort løg – 1 peberfrugt – 200 gram champignon – lidt mel – salt og peber – 0,5 liter fløde – 1 bundt persille.

12 asparges – olie salt og peber.

Fremgangsmåden vises i filmen ovenover.