Der er bare nogle opfindelser i verdenshistorien der gør livet meget lettere toiletpapiret,

den dybe tallerken, speeddating, offentlige transportmidler og nå ja pizza stenen.

​Jeg modtog igår prototypen på en pizzasten til Cobb gas grillen, den er ikke sat i produktion endnu, så det var med ærefrygt, spænding og en voldsom barnlig glæde, at jeg kastede mig ud i afprøvning af dette- MIT nye legetøj.

​OG HOLD DA KÆFT – den er intet mindre end fabeltastisk – fuld knald på gassen, 10 minutter 355 grader BUM.

​Nu var det her jo kun en øvedag så fyldet var ikke det mest fantastiske, jeg brugte hvad jeg kunne finde i køleskabet.

​Men pigerne blev glade der blev lavet mange børnepizzaer.

​Okay godt så – resultatet.

Må nok indrømme at resultatet blev bedre end jeg havde turde håbe på.

En voldsom varm sten der øjeblikkelig fik pizzadejen til at vride sig og skyde i vejret, en tilpas overvarme der ikke bager dejen i stykker, men efterlader fyldet brandvarmt og osten flot gylden – tjek lige videoen herunder,

Men skru lige op for lyden først.

Jeg skal ikke trætte jer med lange opskrifter denne gang, min pizzasten og jeg er kun i øvefasen, vi er kun lige begyndt, vi fortsætter imorgen. Så derfor efterlader jeg jer her, med flere forsøgs-børne pizza-billeder og vender stærkt tilbage, når forsøgsperioden er ovre og stenen er sat i produktion.

– Glæd jer- det er vildt sjovt.

​På snarlig gensyn Lars Thrane