November 6, 2016

LARS THRANE

Jeg er tosset med ægnudler. En af de supper, med ægnudler, der tales mest om lige for tiden, er de Japanske RAMEN supper fyldt med ægnudler. Supperne er utrolige populære og i alle lande, åbner der forretninger, der sælger de lækreste ramen supper, med det mest fantastiske fyld og ægnudler.

Jeg har sat mig for, at jeg hver Søndag vil lave en ny Ramen suppe til morgenmad med ægnudler og forskelligt fyld.

Jeg elsker ægnudler.

 

Denne søndag blev det – Homemade chilli Beef Ramen –

 

1_edited

3_edited

6_edited_edited

Ramen ifølge Wikipedia:

Ramen (/ˈrɑːmən/) (ラーメン rāmen?, IPA: [ɽaꜜːmeɴ]) is a Japanese soup dish. It consists of Chinese-style wheat noodles served in a meat- or (occasionally) fish-based broth, often flavored with soy sauce or miso, and uses toppings such as sliced pork (チャーシュー chāshū?), dried seaweed (海苔 nori?), menma (メンマmenma?), and green onions (葱 negi?). Nearly every region in Japan has its own variation of ramen, from the tonkotsu (pork bone broth) ramen of Kyushu to the miso ramen of Hokkaido.[5][6]

 

Konklusionen på ovenstående må være, har du en suppe er der ægnudler i, er den så også smagt til med soya, miso eller andet og er den fyldt med kød, fisk og masser af grøntsager, så er det en RAMEN – god fornøjelse

 

 

– Homemade chilli Beef ramen –

 

Ingredienser:

½ liter oksebouillon

1-2 spsk. Sriracha sauce – Hot Chilli Sauce – (pas på den er hot hot)

2 blokke ægnudler.

1 oksesteak

1 peberfrugt i tynde ringe.

1/6 agurk skåret i fine strimler – husk at tage kernerne ud.

1 æg kogt 8 minutter (smilende) delt i to

soya.

 

Oksesteaken smøres godt ind i soya og marineres i køleskabet gerne to timer.

Oksesteaken tørres ren og steges på en varm pande til den har en flot gylden stegeskorpe og er medium stegt.

Ægnudlerne koges som beskrevet på pakken. Når ægnudlerne er kogte hældes vandet fra og ægnudlerne hældes i en stor dyb tallerken. Sriacha saucen og oksebouillonen hældes over og røres rundt, så sriracha saucen fordeles i bouillonen.

Grøntsagerne og det smilende æg anrettes på nudlerne i suppen.

Oksesteaken trancheres i tynde strimler og anrettes ligeledes i suppen.

 

GOD APPETIT

 

Næste søndag bliver det en Soya marineret kyllinge RAMEN med fiskesauce, grøntsager, svampe og ægnudler – Jeg elsker ægnudler.