– Min Nexgrill & jeg –

En af de mest geniale accessories til Nexgrillen er rotisseriet. Det er så nemt, lækkert og smukt når kyllingen hænger på spydet og lige så stille bliver forvandlet til den sprødeste, mest velsmagende grillede kylling.

Se hele opskriften på filmen herunder, eller følg opskriften nederst på siden.

Grillet soyakylling med hvidløg og ingefær er så såre nemt at lave. Tag en kylling, kom den i en frostpose, kom soya, fint hakket hvidløg, fint hakket ingefær ved, masser det rigtigt godt ind i kyllingen og lad den marinere i ca. 6 timer. Snør kyllingen, sæt den på rotisseriet og lad den grille ca. en time ved 200 grader i Nexgrillen, til den har en kærnetemperatur på 75 grader. Kærnetemperaturen måles med et stegetermometer i lårbenet. Kyllingen tages af spydet, skæres i portions stykker og serveres.

 

Blomkålen skæres i skiver gennem stokken, smøres med smeltet smør og drysses med salt. Gulerødderne skrælles, kvartes på langs, og lægges i en marinade af olie, limesaft og saltflager. Gulerødderne og blomkålen grilles på stegeristen til de er møre og har en flot gylden overflade.

 

Så nemt er det – så nemt er det at lave den lækreste grillede soyaingefærhvidløgssprødekylling på Nexgrillens rotisserie. – hilsen Lars Thrane