UV – matrialer og opgaver

Tilberedningsmetoder – 

The Playground-Tilberedningsmetoder

       Tilberedningskompendie

Menuteori – 

Dagens måltider       Mad og Religion       Menu teori opgaven den der dur        Menuens opbygning

opg menu Agnes til eleverne        Sæsonskema for frugt grønsager og fisk1

Fisk & Skaldyr – 

Opskrifter fisk, skal og bløddyr – samlet 1       Quiz kend din fisk

Fjerkræ –  

And Danoise          Hønsefrikassé          Kylling bonne femme          Kylling sauté chasseur          Kylling sauté marengo          Poularde Edward VII          Stegt kylling Danoise

Slagtedyrene – 

Opskrifter okse kalv kokkebogen       Slagtedyrene -Spørgsmål til eleverne -1

Det Kolde Køkken – 

  Info Smørrebrød        Forberedelse Smørrebrød Kød & Salater        Smørrebrød lek 3stk.       Smørrebrød lek 5 stk       Mayo salater og et godt brød       Grundopskrift pate        Kroplatte2           Opgave spørgsmål smørrebrød (side 140 -144)

Grøntsager –

Hvad er en vegetar og en veganer        chilie         Grøntsags Opgave til eleverne        Kartofler        Grøntsager Bogen Mad til mennesker       Opskrifter til inspiration +

Æg – 

12_Æg Opskrifter Æggeretter ny        Æggeretter vurdering        Æggets madtekniske egenskaber

Franske fagudtryk – 

kryds og Tværs – http://www.armoredpenguin.com/crossword/bin/crossword.cgi?cmd=solve&filefrag=2017.09/0704/07043509.516.html

Franske fagudtryk

Vegetar – 

Opskrifter Vegetar bortschø-selleri-rødbede

Værktøjslærer – 

Hvad er det og hvad bruges den til