Opløs gær i vandet, der er tempereret til ca. 37 grader. Når gæren er opløst tilsættes yoghurt/creme fraiche og honning i en skål. Dejen er nemmest at røre i en maskine. Kom hvedemel, ølandshvede, rugmel og salt i skålen og rør dejen på røremaskinen. 10 minutter på højeste hastighed. Hold øje med maskinen Pas på at den ikke vælter ned af bordet.
Når dejen er æltet færdig, kommes dejen over i en skål smurt med olie.
Dæk dejen med et klæde og lad hæve et lunt sted i 1-2 timer.
Når dejen har hævet, tænder du ovnen på 225 grader varmluft
Hæld dejen ud på bordet, skær dejen ud i 30 stykker, stil bollerne på bageplader med bagepapir.
Når ovnen rammer 225 graderer kommes pladerne i ovnen, 2 plader af gangen. Bollerne bages ca. 20 minutter til bollerne er flot gyldne og har en kærnetemperatur på ca. 98 grader