Man kan ikke forestille sig en slagterforretning uden smørrebrød og kolde salater – Mange af vores kokke elever starter deres læretid i det kolde køkken. Dette modul giver jer en grundig indføring i det kolde køkkens lækkerier og finurligheder.
Vi skal i køkkenet 3 gange i dette modul – Dag 1 laver vi alle forberedelserne, I skal selv lave alle salater, klargøre alle grøntsager og stege alle stegene i skal bruge til jeres smørrebrød – Dag 2 skal i smøre smørrebrød ca. 12 stk. pr gruppe. Dag 3 skal i lave alle mayosalater hønsesalat – rejesalat – skinkesalat og mange flere. – det bliver en fest
men inden i kommer i køkkenet skal jeg bede jer om at –
1. læse kapitlet koldt køkken i jeres grundbog Fødevarer (Praxis online) der ligger et link til kapitlet herunder
2. Løse Opgaven/spørgsmålene det kolde Køkken – se nedenfor
3. Læse opskrifterne og fremgangsmåden- forberedelse det kolde køkken. – godt igennem.
4. læse opskrifterne og fremgangsmåden – Smørrebrød og fremgangsmåden – godt igennem
5. læse opskrifterne og fremgangsmåden – Mayosalater og et godt brød. – godt igennem.
&. Tjek det nedenstående link-
https://kokkensbekendelser.dk/smoerrebroed-smoerrebroed-skal-laerer/
så er vi klar – SES
ida davidsen