“Reklame Nexgrill og en lækker opskrift til dig” Selvfølgelig kan man bage en sommer kage med bær, ostecreme, chokolade, kiks, nødder og marengs på en Nexgrill og her er hvordan det kan lade sig gøre –

Tænd nexgrillens venstre brænder og lad den  højre være slukket. Luk låget og hold øje med temperaturen. Skru lidt op og ned for brænderen, til grillen holder en konstant temperatur på mellem 175 og 200 grader.

Opskrift til 4 små folieforme 10×13

2 æggehvider piskes stive med 150 gram sukker, som til marengs.

1 pakke saltkiks knuses og blandes med 50 gram hakkede mandler, 50 gram hakket mørk chokolade og vendes forsigtigt i marengsmassen.

3 folieforme smøres grundigt med smør og drysses med rasp, raspen gør at kagen ikke sætter sig fast i formen. Marengsmassen hældes i formene 1/3 fra overkanten, formene stilles i grillen i den side der er slukket og bages i grillen i ca. 25 -35 minutter. Husk at stille kagerne i den side af grillen der ikke er tændt, ellers brænder bunden fast.

Mens kagen bages røres 300 gram neutral flødeost med 2 spsk. vanillesukker 0g 45 gram floursukker. 2 dl fløde piskes til skum og røres i ostecremen.

Når kagen er færdigbagt stilles den koldt. Når kagen er kold – helt kold ellers smelter cremen, lægges cremen på kagen og kagen pyntes med jordbær, hindbær, brombær eller lige hvad man har lyst til.

Håber I har fået lyst til at grill / bage en kage –  den er bare vildt lækker. – hilsen Lars –

sponsoreret indlæg