En reklame for Cobb grill og en lækker opskrift til dig

Tænd op i Cobb grillen med en Cobble stone og vent til den er brændt ud og varm.

Ribbenstegen

Tjek at slagteren har ridset sværen helt ned til kødet- men ikke igennem kødet.

Gnid stegen godt ind i fint salt, gnid det godt ned mellem sværene.

Man beregner ca. ½ times stegning pr. kg. steg. Stegen skal have en kærnetemperatur på 75 grader og derover hvis det er en ribbensteg og 64 grader hvis det er en kamsteg.

Læg grillpladen, den buedeplade, på Cobb grillen. Læg stegeristen ovenpå og placer ribbenstegen på risten med kødsiden ned på risten, steg stegen i 30 minutter.

Vend stegen så sværene ligger ned mod risten og steg videre i ca. 1 time.

Sådan så nemt er det – Ribbensteg med sprøde svær. – Hilsen Lars Thrane

og så lige en gang til på Tysk – BUM