Undervisning & Opskrifter

 

Kartoffelretter – https://kokkensbekendelser.dk/min-klasse-og-den-vidunderlige-kartoffel/

Jævnemetoder og Sauce Kompendie

Creme-Pure-Veloute

Opskrifter fisk, skal og bløddyr.

Tilberedningsmetoder – 

The Playground-Tilberedningsmetoder

       Tilberedningskompendie

Menuteori – 

Dagens måltider       Mad og Religion       Menu teori opgaven den der dur        Menuens opbygning

opg menu Agnes til eleverne        Sæsonskema for frugt grønsager og fisk1

Fisk & Skaldyr – 

Opskrifter fisk, skal og bløddyr – samlet 1       Spørgsmål fisk & Skaldyr-ny

Slagtedyrene – 

Opskrifter okse kalv       Slagtedyrene -Spørgsmål til eleverne -1

Det Kolde Køkken – 

  Info Smørrebrød        Forberedelse Smørrebrød Kød & Salater        Smørrebrød lek 3stk.       Smørrebrød lek 5 stk       Mayo salater og et godt brød       Grundopskrift pate        Kroplatte2           Opgave spørgsmål smørrebrød (side 140 -144)

Grøntsager –

Hvad er en vegetar og en veganer        chilie         Grøntsags Opgave til eleverne        Kartofler        Grøntsager Bogen Mad til mennesker       Opskrifter til inspiration +

Æg – 

12_Æg Opskrifter Æggeretter ny        Æggeretter vurdering        Æggets madtekniske egenskaber

Franske fagudtryk – 

kryds og Tværs – http://www.armoredpenguin.com/crossword/bin/crossword.cgi?cmd=solve&filefrag=2017.09/0704/07043509.516.html

Franske fagudtryk

Vegetar – 

Opskrifter Vegetar bortschø-selleri-rødbede

Værktøjslærer – 

Hvad er det og hvad bruges den til  

Udskæringstegkeknikker

 

Kartoffelretter

Jævnemetoder og Sauce Kompendie

Creme-Pure-Veloute

Opskrifter fisk, skal og bløddyr.

Spørgsmål fisk & Skaldyr-ny

Opgaven Grøntsager