En reklame for Cobb grill og en dejlig klassisk opskrift til dig.

Har man bare en lille smule interesse for mad, kan man ikke undgå, på et eller andet tidspunkt at støde ind i nok verdens mest berømte dessert Crepe suzette, den skal vi lave idag på Cobb grillen.

6 æg  – 100 gram mel – 150 gram kogende smør – 1/2 liter mælk – salt – sukker – vanilje –  reven citronskal.

Æg og mel piskes godt sammen, det varme smør røres i sammen med mælk . Dejen smages til med vaniljesukker, sukker, salt og revet citronskal.

Pandekagerne bages super tynde på Cobb’s teflonpande. Pandekagerne foldes to gange så de bliver trekantede.

I Cobb wook panden smeltes ca. 100 – 150 gram sukker til karamel. Når sukkeret er gyldent kommes smørret deri og steges med,

saften af 1 appelsin og saften af 1/2 citron hældes på, en håndfuld mandelsplitter kommes i  og alt koges igennem til en dejlig orange sauce.

Pandekagerne lægges i orangesaucen varmes igennem og overhældes Cointreau og Cognac, alkohol dampene antennes og pandekagerne flamberes.

Crepe Suzette pandekagerne serveres med vaniljeis og orangesaucen – velbekomme.