Gastronom & Gourmetslagter – Info

  • ars Thrane – ltr@SDE.DK

    https://www.kokkensbekendelser.dk

    Lars Thrane

    Hvad skal vi sammen gastronomer og gourmetslagter!

    Velkommen til GF 2 for Gourmetslagter – Gastronom – Kok – Tjener – Cater Smørrebrød

    Det undervisningsmateriale du skal arbejde med i dette forløb vil blive lagt i dette forum.

    Undervejs i forløbet kan der blive tilføjet undervisningsmaterialer eller ændret i rækkefølgen på opgaverne.

    Du kan både arbejde med dine opgaver og aflevere dem her.

    Det du skal lære i dette forløb er:  At håndtere for branchen relevante råvarer, det kan være sig vin,  slagte dyrene, grøntsager , frugt eller noget helt andet som vi til dagligt arbejder med. Du skal  kunne kvalitetssætte råvarerne, klargøre og tilberede dem, for til sidst at anrette dem som var det på en restaurations  eller i en slagter butik.

    Gennem de næste 20 uger skal vi sammen gennem mange forskellige undervisningsformer og oplevelser. Du skal lære om fagenes nuancer, vi skal åbne en slagterforretning, lave en 3 retters menu til 100 pensionister , åbne 5 street food restauranter i skolens kantine, betjene og fodre 300 mennesker på Horsens Middelalder festival , lave 300 meter julemedister  og arbejde med det klassiske danske luksus smørrebrød. – jeg lover dig det bliver ikke kedeligt – velkommen

    Første skoledag!

    Du har fra skolen modtaget et brev om første skoledag.Første dag vil I være rigtigt mange elever tilstede på Boulevarden 36, da I er mange som møder ind til første skoledag, samme dag som dig.

    Den første dag kan du komme I dit eget helt almindelig tøj. Vi skal ikke i køkkenet den første dag.

    Men medbring gerne en hængelås og dit køkkentøj, hvis du allerede har købt det.

    Den første dag bruger vi på at fortælle lidt mere om hvad I skal og ellers lære hinanden at kende. Vi glæder os lige så meget som I gør.

    www.sde.dk/opstart.

     

    Velkommen til SDE – Intro PP

    Der hvor det sker Facebook – https://www.ug.dk – www.praktikpladsen.dk

     

    Hvad er forskellen på en gastronomassistent, kok, smørrebrødsjomfru og cater?

    Hvad er forskellen på en Gourmetslagter med speciale i butik, pølsemager, delikatesse og slagter?

    Hvor mange skoleforløb er der på en kokkeuddannelse og hvor mange uger af gangen varer de.

    Hvilken hjemmeside kan hjælpe dig med at finde en læreplads/praktikplads?

    Hvor lang tid tager det at uddanne sig til tjener?

    Hvor lang tid varer uddannelserne til gastronomassistent, kok, smørrebrødsjomfru og cater?

    Hvad er en Gourmetslagteraspirant?

    Hvilke arbejdsopgaver skal man varetage hvis man er caterelev?

    Hvor ofte ska en tjenerelev på skole og hvor lang tid varer skoleopholdene?

    Hvor lang tid tager det at uddannes sig til Gourmetslagter?

    Hvad tjener en nyuddannet kok om måneden?

    Hvilke erhvervsskoler har hovedforløbet for kokke?

    Er der skolepraktik for tjener?

    Hvad tjener en nyuddannet tjener?

    Hvor arbejder en Gourmetslagter med specialet delikatesse og hvad laver de.

    Hvor arbejder smørrebrødsjomfruer?

    Hvad tjener en nyuddannet Gourmetslagter?

    På hvilke skoler han man tage hovedforløbet tjener?

    Hvad er en konference og selskabstjener?

    Hvor mange skoleperioder er der som Gourmetslagter og hvor lange er de?

    Hvilke uddannelser i gastronomi gruppen har skolepraktik?

     

    Opret en profil på praktikpladsen.dk