September 11, 2016

Thrane

Vi skal nyde de sidste sommeraftener, så fat grillen og prøv denne jomfruhummer ret- vildt lækker

Forret til 2 personer: -du skal bruge 6 jomfruhummer, hvor du piller de midterste 5 skjold af, hale skjoldet lader du være på jomfruhummeren. 1 løg skåret i tynde både – 1 pillet og hakket hvidløg – 1 rød snak peber skåret i tynde strimler – 2 flåede tomater hakket i tern – 1 Paraguayo også kaldet “donut fersken” en almindelig fersken kan sagtens bruges, skåret i både – lidt revet ingefær –

1½ dl kokosmælk – salt og peber. Og således gør du. jomfruhummerne pensles med olie og krydres med salt og peber, hvorefter du steger dem hårdt på en meget varm grill.

I en pande, svitser du løgene i lidt olie sammen med peberfrugt og hvidløg, de hakkede flåede tomater og Paraguayo kommes ved og varmes igennem, kokosmælken hældes på koges ind og smages til med salt og peber. – velbekomme