🥰Måske nok den lækreste chokoladebrownie jeg nogensinde har smagt lavede af Cecilie Reimer Hansen

til årets nytårsdessert 🎉- Cecilie er en af mine elever på SDE Vejle hvor hun hun er igang med grundforløbet til kok. 👩‍🍳

Chokoladebrownien var så god at jeg lokkede opskriften ud af Cecilie og fik lov til at bringe den her på min blog – 😉

Håber I får lyst til at bage den men pas på den er vanedannende 🤗.

Chokoladebrownie

Ingredienser
  

  • 130 g smeltet smør
  • 200 g rørsukker
  • 2 stk æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 120 g Chokolade
  • 100 g mel
  • 25 g kakaopulver
  • 150 g blannede nødder (saltede peanuts smager også godt deri)
  • 1/2 tsk salt
  • 30 g hakket chokolade til at vende i til sidst

Sådan gør du
 

  • tænd ovnen på 180 grader.
  • smelt smørret og bland det med sukker, pisk massen til en blød glat masse
  • tilsæt æg og vanilje og pisk det igennem i ca 3 minutter
  • smelt chokoladen over vandbad, køl den af og rør den i
  • sigt melet i massen sammen med kakao pulver og salt og vend det forsigtigt rundt med en spartel
  • hak nødderne groft, eller lad den være hele, det er en smagssag og bland dem i massen sammen med den hakkede chokolade
  • kom kagemassen i en passende form og bag brownien ved 180 grader i ca. 30 minutter - lad brownien stå i bradepanden 30 minutter efter den er bagt inden den skæres ud