🥰Måske nok den lækreste chokoladebrownie jeg nogensinde har smagt lavede af Cecilie Reimer Hansen
til årets nytårsdessert 🎉- Cecilie er en af mine elever på SDE Vejle hvor hun hun er igang med grundforløbet til kok. 👩🍳
Chokoladebrownien var så god at jeg lokkede opskriften ud af Cecilie og fik lov til at bringe den her på min blog – 😉
Håber I får lyst til at bage den men pas på den er vanedannende 🤗.

Chokoladebrownie
Ingredienser
- 130 g smeltet smør
- 200 g rørsukker
- 2 stk æg
- 2 tsk vaniljesukker
- 120 g Chokolade
- 100 g mel
- 25 g kakaopulver
- 150 g blannede nødder (saltede peanuts smager også godt deri)
- 1/2 tsk salt
- 30 g hakket chokolade til at vende i til sidst
Sådan gør du
- tænd ovnen på 180 grader.
- smelt smørret og bland det med sukker, pisk massen til en blød glat masse
- tilsæt æg og vanilje og pisk det igennem i ca 3 minutter
- smelt chokoladen over vandbad, køl den af og rør den i
- sigt melet i massen sammen med kakao pulver og salt og vend det forsigtigt rundt med en spartel
- hak nødderne groft, eller lad den være hele, det er en smagssag og bland dem i massen sammen med den hakkede chokolade
- kom kagemassen i en passende form og bag brownien ved 180 grader i ca. 30 minutter - lad brownien stå i bradepanden 30 minutter efter den er bagt inden den skæres ud
0 Kommentarer