Citronfromage
Ingredienser
- 120 gram Sukker
- 0,5 dl Hvidvin
- 1 stk Fintrevet ccitronskal
- 1 stk Æg
- 1 stk Æggeblomme
- 5 blade Husblas
- 1 dl Citronsaft
- 0,5 liter Fløde - letpisket
Sådan gør du
- Hvidvin og sukker koges klart og tages fra varmen.
- Citronskallen rives ned i den kogende lage, trækker nogle minutter og sigtes.
- Æg og æggeblommer piskes sammen, legeres let over svag varme med sukkerlagen og piskeskoldt.
- Æggeskum og den letpiskede fløde vendes sammen.
- Den udblødte gelatine smeltes, tilsættes citronsaften og afkøles.
- Gelatine/citronsaft røres i cremen.
- Fromagen fyldes i forme og hærdes i køleskab.
- Pyntes med flødeskum og chokolade sommerfugle.
0 Comments