Alle “Græske” har det, alle burde have det i hjemmet Tzatziki, godt til alt kød, fugl, fisk eller bare som dip til et sprødt nygagt brød – Velbekomme Lars Thrane.
Tzatziki
Ingredienser
- 5 dl. Græsk youghurt
- 2 stk. Agurker
- 2-3 fed Hvidløg
- salt og peber
- Olivenolie
Sådan gør du
- Del agurkerne på langs og skrab kærnerne ud.
- Riv agurkerne på et rivejern og drys dem med lidt salt
- Lad agurkerne hvile i 20 minutter det trækker vandet ud af agurkerne så tzatzikien ikke bliver for tynd.
- Pil og hak hvidløgene fint.
- Kom agurkerne i en trådsigte og lad dem dryppe af, pres / vrid agurkerne for væde.
- Vend agurkerne i den græske youghurt og smag til med hvidløg salt og peber til Tzatzikien har den ønskede smag.
- Kom tzatzikien i en skål og hæld lidt oliven olie på - server Tzatzikien med oliven og et friskbagt brød til - Velbekomme Lars Thrane Kokkensbekendelse.
0 Comments