Kartoffelretter – https://kokkensbekendelser.dk/min-klasse-og-den-vidunderlige-kartoffel/
Jævnemetoder og Sauce Kompendie
Opskrifter fisk, skal og bløddyr.
Tilberedningsmetoder –
The Playground-Tilberedningsmetoder
Menuteori –
Dagens måltider Mad og Religion Menu teori opgaven den der dur Menuens opbygning
opg menu Agnes til eleverne Sæsonskema for frugt grønsager og fisk1
Fisk & Skaldyr –
Opskrifter fisk, skal og bløddyr – samlet 1 Spørgsmål fisk & Skaldyr-ny
Slagtedyrene –
Opskrifter okse kalv Slagtedyrene -Spørgsmål til eleverne -1
Det Kolde Køkken –
Info Smørrebrød Forberedelse Smørrebrød Kød & Salater Smørrebrød lek 3stk. Smørrebrød lek 5 stk Mayo salater og et godt brød Grundopskrift pate Kroplatte2 Opgave spørgsmål smørrebrød (side 140 -144)
Grøntsager –
Hvad er en vegetar og en veganer chilie Grøntsags Opgave til eleverne Kartofler Grøntsager Bogen Mad til mennesker Opskrifter til inspiration +
Æg –
12_Æg Opskrifter Æggeretter ny Æggeretter vurdering Æggets madtekniske egenskaber
Franske fagudtryk –
kryds og Tværs – http://www.armoredpenguin.com/crossword/bin/crossword.cgi?cmd=solve&filefrag=2017.09/0704/07043509.516.html
Vegetar –
Opskrifter Vegetar bortschø-selleri-rødbede
Værktøjslærer –
Hvad er det og hvad bruges den til
Jævnemetoder og Sauce Kompendie
Opskrifter fisk, skal og bløddyr.