åhh måske nok en af de bedste supper ever!
Wonton suppe (4 personer)
Ingredienser
Til wonton-fyldet:
200 g hakket svinekød eller kylling
1 forårsløg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1,5 tsk friskrevet ingefær
2 spsk sojasauce
1 tsk sesamolie
Salt og peber
20 wonton-dejplader kan købes frosne i asiatiske butikker.
Til suppen:
1 liter kylling
1 spsk sojasauce
1 tsk sesamolie
1 lille stykke frisk ingefær skåret i skiver
2 forårsløg, skåret i skiver
Evt. lidt pak choi, spinat eller kinakål
Fremgangsmåde
Rør svinekød/kylling med forårsløg, hvidløg, ingefær, sojasauce, sesamolie, salt og peber.
Læg 1 tsk fyld på midten af en dejplade.
Fugt kanterne med lidt vand, fold diagonalt til en trekant og tryk kanterne sammen.
Kog bouillon med ingefærskiver, sojasauce og sesamolie. Lad det simre i 5–10 min. – Fjern ingefærskiverne.
Læg dine wontons i den kogende suppe.
Kog i 6 – 8 minutter, til de flyder op og er gennemkogte.
Tilføj forårsløg og evt. grøntsager de sidste 2 minutter.
Server suppen rygende varm.
jeg håber du har lyst til at følge os, mig og mine kokkeelever på face og insta Kokkensbekendelse – eller på min mad blog @kokkensbekendelser.dk for opskrifter og flere film – Tak



–















0 Kommentarer