Citronfromage – Laura G. Simon –



Citronfromage 5 cov. 





130 g sukker – ½ dl. Hvidvin – fintreven skal af 1/2 citron og 1/2 lime –
1 æg – 1 æggeblomme – 5 blade gelatine – 1 dl. citronsaft eller lime saft hvis fromagen ønskes meget syrlig
½ l piskefløde, letpisket til næsten skum.
Hvidvin og sukker koges sammen og tages af blusset.
Citron/ lime skallen rives ned i den kogende lage, trækker nogle minutter.
Skallen sigtes fra
Æg og æggeblommer piskes sammen og legeres let over svag varme med sukkerlagen, pas på at legeringen ikke bliver for varm så skiller den.
Legeringen piskes kold.
Legeringen og den letpiskede fløde vendes forsigtigt sammen.
Den udblødte gelatine smeltes, citronsaften hældes i og afkøles.
Gelatine/citronsaften røres hurtigt i cremen og fromagen fyldes i glas eller anden form og stilles i køleskab.
Citronfromagen kan pyntes med flødeskum, julienne af citron og lime skal og hakkede nødder og chokolade –
tusinde tak for fromagen til Laura Grønborg Simon og godt nytår ønskes I af Lars 

0 Kommentarer