En Reklame for Cobb grill og en lækker opskrift til dig –
Et sommerhuskvarter i Agger er ikke Italien – med vi kan da skabe lidt Italiensk stemning med den Italienske klassiker “Italienske kødboller i Tomatsauce” en smagfuld sommer ret.
Kødbollerne Ingredienser 4 personer
600 gram hakket Oksekød – 2 spsk. Mel – 2 Æg – 2 Hvidløg – ½ spsk. Organo – ½ spsk. Basilikum – 2 skiver revet grovtoast – 1 stor håndfuld persille – salt. (revet parmesan og hakket persille til at pynte retten af med)
Alle ingredienserne røres sammen i en stor skål, formes til boller og steges på Cobb teflonpanden til en kærnetemperatur på 75 grader.
Husk at koge pasta i sauterpanden.
Tomatsaucen ingredienser 4 personer.
2 løg skrælles og skæres i tynde strimler – 2 fed hvidløg hakkes – 1 ds. Hakkede flåede tomater- 3 dl oksebouillon – 1 stor tsk. Basilikum – 1 stor tsk. Oregano – salt.
Løg og hvidløg sauteres i olie i Cobb sauterpanden til de falder sammen og bruner ganske let.
De øvrige ingredienser blandes i og koges godt igennem. Saucen smages til med salt og peber.
Pasta i en dyb tallerken eller skål, tomatsauce og kødbollerne på, drys med permesan og persille – sådan.
Rigtig god fornøjelse det er faktisk vildt lækkert og voldsom sjovt at lave Italienske kødboller i tomatsauce på en Cobb grill i et sommerhuskvarter i Agger med Pool– Hilsen Lars Thrane.
0 Comments