En reklame for Cobb grill og en lækker opskrift til dig – For 10 år siden lavede jeg opskriftene til en kogebog for Cobb grillen. De opskrifter har Brian Larsen Cobb grill Danmark, nu givet lov til at udgive på min blog. Opskrifterne vil blive lagt op med ca. 14 dages mellemrum. Den anden opskrift er en delikat fin og cremet sag –  Sååå håber I får lyst til at afprøve opskrifterne.

Jomfruhummerhale ragout med urter i fløde creme.

– opskriften er til 2 personer

Grill grej: 1 stk. Cobble stone -Wok

2 personer – 400 gram pillede jomfruhummerhaler – 2 spsk. olie – 1 løg – 2 gulerødder – 1 stor pastinak eller 2 små – ½ porre – 4 dl. fløde – Salt og peber

Løget pilles og skæres i tynde både.

Gulerødderne og pastinakken skrælles og rives på den grove side af et rivejern. Poren skæres igennem på langs, det yderste blad fjernes, den skylles og skæres i tynde strimler.

Sauterpanden placeres over den varme cobble stone og olien hældes i, lad olien blive rigtig varm.

Jomfruhummerhalerne steges ca. 1 minut på begge sider, tages op og lægges til side på en tallerken.

Løgene kommes i olien på sauterpanden og steges til de er bløde, løgene må ikke blive brune. Gulerødder, pastinak og porre tilføres  løgene og steges med i ca. 3 minutter. Olien hældes fra og kasseres. Fløden hældes over urterne i wokken, hele herligheden koges ind til fløden bliver tyk cremet.

Man kan også jævne fløden med en lille smule meljævning, mel rørt ud i vand.

Jomfruhummerhalerne vendes i flødecremen i sauterpanden, koges igennem og smages til med salt og peber.

Jomfruhummerhale ragouten serveres med ris eller et godt groft brød, man kan dyppe i fløde cremen.

Håber I har fået lyst til at prøve denne ret – Velbekomme.