Ja det er bare en super lækker suppe på en kold og regnfuld dag – I skal bare prøve den – den er go.
Ingredienser
- 3 fed Hvidløg
- 3 Stk. Løg, skåret i både
- 2 Spsk. Olie
- 1 Tsk. Karry
- 1/2 Tsk. Stødt muskatnød
- 2 Stk. Røde peberfrugter
- 1 stk. Bagekartoffel
- 1 Stk. Hokkaido græskar ca. 400 g
- 2 Spsk. Tørret estragon
- 1 liter Hønsebouillon
- Saft og skal fra en citron
- 100 gram Flødeost
- Til pynt - bacon - cremefraiche 38% - purløg
Sådan gør du
- Svits de finthakkede hvidløg let af i gryden, i olie med karry og stødt muskat. Vask peberfrugterne, fjern kernerne, skær den i tern og kom det i gryden.
- Skræl og del græskarret., skrab indmaden ud, og skær det i både. Kom det ned i gryden sammen med hønsebouillon, den skrællede bagekartoffel i tern og estragon. Skru ned for blusset og lad det simrekoger under låg i 20 min.
- Når græskarret er mørt blendes det i suppen til den er glat og cremet. Smag suppen til med citronsaft, fint revet citronskal, flødeosten og salt og peber.
- Steg bacon gylden på en pande. kom en klat creme fraiche på suppen punt med bacon og drys med purløg - velbekomme
God fornøjelse – Lars Thrane
0 Comments