Dag 21 – bikini kur – bananer slanker – tro på det – Naja har bagt banankage til madpakken må man godt have kage med i skole – Naja undlod at komme chokolade på toppen det sviner for meget når man skal spise og regne brøker samtidig .
Banankage med Chokolade
Ingredienser
- 75 g Smør
- 3 stk Æg
- 150 g Rørsukker
- 2 tsk Vaniljesukker
- 3 stk Modne bananer
- 2 tsk bagepulver
- 130 g Hvedemel
- 75 g Mørk Chokolade
Sådan gør du
- Pisk æg, vaniljesukker og rørsukker ogtil en luftig æggesnaps, det er nemmest med en elpisker eller i enkøkkenmaskine.
- Find de 3 mest modne bananer du har ogmos dem med bagsiden af en gaffel.
- Smelt smørret i mikroovnen.
- Bland hvedemel, bagepulver og de mostebananer i æggesnapsen, bland det forsigtigt så dejen forbliver luftig.
- Vend til sidst det smeltede smør idejen.
- Tænd ovnen på 180 grader
- Hak chokolade med en skarp kniv og blandhalvdelen af chokoladen i dejen.
- Hæld dejen i en form, der passer i størrelsetil dejen og som er beklædt med bagepapir.
- Drys den resterende chokolade ovenpå. og bag kagen i ovnen i ca. 35 - 45 minuttereller til du kan stikke en tandstik i kagen og den kan trækkes op uden at derer dej på den.
- Tag banankagen ud af ovnen og lad denkøle af.
- Banankagen er lækker at spise med enkugle vanilje is til – velbekomme Lars Thrane
0 Comments