En reklame for Nexgrill og en lækker opskrift til dig!
OOOOOH jeahr – så er det pinse, endnu en af de der dejlige helligdage hvor vi mødes til lækker mad, øl og snaps, det bliver så godt – i år skal vi, til pinsefrokosten, have en robust sommersalat med Nye kartofler, salater, rød spidskål, tomater, asparges, dijoncreme, grillet okse culotte og høvlet vesterhavsost. – det bliver så godt –
I den salat I ser i filmen er der til ca. 5 personer-
2 hjertesalat – 1 stort romaine salathoved – ½ skrællet agurk – 1 bakke cherrytomater – ½ fintsnittet rødt spidskål – 600 gram nye kogte kartofler – 1 bundt grønne grillede asparges – vesterhavsost- 1 pose saltede blandede nødder.
Ca. 1 kg rosagrillet okseculotte, kernetemperatur 55 grader, skåret i tynde skiver.
Dijoncremen: 3 dl mayonnaise – 3 dl Cremefraiche – dijonsennep alt efter hvor stærk dressingen skal være – salt og peber.
Salaterne skylles og lægges flot ud på et stort fad sammen med kogte nye kartofler, agurk, tomater og spidskål. Culottestegen skæres i tynde skiver, husk at tjekke hvordan kødtrådene løber i stegen og husk at kødtrådene skal skæres over. Hvis man skærer langs med kødtrådene kan skiverne godt blive seje at tykke.
Culotte stegen lægges midt på salaten, ovenpå stegen lægges en stribe dijoncreme, de grillede asparges lægges over dressingen. De saltede nødder drysses på og der høvles en god portion vesterhavsost ud over salaten. – så nemt er det – god fornøjelse og god Pinse.
0 Comments