En af mine meget dygtige kokke elever Cecilie Reimer Hansen, serverede her den anden dag, denne kyllingeret for mig. Hvilken som helst del af kyllingen kan anvendes, her har Cecilie brugt overlår.

Den smagte så fantastisk at jeg bliver nød til at dele den med jer, jeg fik lov af Cecilie, så her har i den, I skal prøve den, det er så lækkert.

Tak Cecilie

Glaseret kylling ”Asian style” du ved den der søde soya chili kylling uhmmm

Ingredienser
  

  • 4 stk overlår pr. person – mindst 4 stk.
  • olie til stegning
  • salt og peber
  • kan pyntes med sesam og forårsløg
  • servers med nudler eller ris og stegte grøntsager
  • Glaseringen - 4 personer
  • 100 g brunfarin
  • 50 g soyasauce
  • 30 g hoisin sauce
  • 30 g sød chilisauce
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 tsk chili flager
  • 1 spsk ingefær
  • 1 stk saften af 1 lime

Sådan gør du
 

  • Skær benet ud af lårene så er det meget nemmere at spise og at stege.
  • Tryk lårene flade og brun dem godt på alle sider i en varm pande med olie. De skal være sprøde og gennemstegte.
  • Alle ingredienserne til glaseringen koges sammen til en passende konsistens. 
  • De stegte kyllingelår vendes i glaseringen, anrettes på et fad, drysses med sesam og forårsløg –
  • sådan - tak for den gode opskrift Cecilie -