En reklame for Cobb grill og en lækker opskrift til dig.

Løg, nye kartofler, små økologiske blomkål og fløde så er det sommer – jov jov og så lige et par eller 4 stk. Tykstegsbøffer viklet i den fineste danske røgede bacon – det bliver en dejlig dag med Cobb grillen.

Blomkålsstuvning med nye kartofler.

En klat smør – 2 løg i strimler – et lille blomkål i små buketter – 500 gram nye kogte kartofler – ca. 3 dl hønsebouillon – 5 dl fløde – melblanding hvis man ønsker at tykne fløden – salt og peber.

Tænd cobblestonen og lad den blive varm, placer wok panden i cobb grillen og kom smørret på panden. Når smørret er smeltet og bruset af, kommes løgene på og svitses af i smørret uden at brune. Når løgene er bløde kommes blomkål og de kogte kartofler i panden og overhældes med hønsebouillon og fløde. Panden dækkes med stanniol og stuvningen koges igennem til fløden jævner. Hvis stuvningen ønskes tyk kan den jævnes med lidt mel jævning. Smages til med salt og peber.

Wokpanden skiftes ud med grillroasterpanden og den varmes godt igennem. Tykstegsbøfferne steges på grillroasterpanden som vist i filmen.

Jeg håber I har fået lyst til at prøve denne lette og  lækre sommerret – god sommer  – Hilsen Lars Thrane.