En fantastisk garniture der passer til fugl eller fisk –

Stegt Book Choy Asian style

Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 8 stk Book Choy små
  • 6 fed Hvidløg
  • 2 stk Løg i tern
  • 2 dl. Østerssauce
  • 2 dl Soyasauce
  • fiskesauce - sød chili sauce

Sådan gør du
 

  • Del de 8 Bok chok på langs og kom dem i kogende vand i ca 30 - 45 sekunderalt efter størrelse.
  • Tag bok choyen op af det kogende vand og lad demdryppe af.
  • Varm en stor wok op med olie og steg de hakkede løg og hvidløg deri tilløgene er flot gyldne.
  • Hæld soya sauce og østerssauce over løgene og kogdet igennem.
  • Kom Bok choyen ned i wokpanden og steg dem i soya blandingen.
  • Hæld fiskesauce og sød chilisauce over, alt efter smag.
  • Velbekomme - Lars Thrane