En fantastisk garniture der passer til fugl eller fisk –

Stegt Book Choy Asian style
Ingredienser
- 8 stk Book Choy små
- 6 fed Hvidløg
- 2 stk Løg i tern
- 2 dl. Østerssauce
- 2 dl Soyasauce
- fiskesauce - sød chili sauce
Sådan gør du
- Del de 8 Bok chok på langs og kom dem i kogende vand i ca 30 - 45 sekunderalt efter størrelse.
- Tag bok choyen op af det kogende vand og lad demdryppe af.
- Varm en stor wok op med olie og steg de hakkede løg og hvidløg deri tilløgene er flot gyldne.
- Hæld soya sauce og østerssauce over løgene og kogdet igennem.
- Kom Bok choyen ned i wokpanden og steg dem i soya blandingen.
- Hæld fiskesauce og sød chilisauce over, alt efter smag.
- Velbekomme - Lars Thrane
0 Kommentarer