Pulled Porc The Easy Way – En reklame for Gastrolux og en lækker opskrift til dig – Nogle gange skal man passe lidt på ikke at gøre det for kompliceret. Jeg skal ikke marinere kød i 24 timer -for derefter at stå op 2 gange på en nat -for at fyre op i en kuglegrill -for at lave 1 kg pulled Porc – Næ nej – ikke når man kan få så lækkert et resultat i en gryde fra Gastrolux.
Pulled Porc - The Easy Way
Ingredienser
- 1 stk Nakkesteg fra grisen
- olie og margarine til at brune af i
- 4 spsk Brun farin
- 3 spsk Paprika
- 1 tsk Cayenne peber
- 1 spsk Hvidløgssalt
- 1 spsk Salt
- 1 spsk Chili Flager
- 1 tsk Spidskommen
Sådan gør du
- Køb en flot fedtmarmoreret stor nakkesteg hos slagteren.
- Tænd for gryden, tilsæt olie og margarine og varm fedtstofferne op til det er rigtigt varmt.
- Kom nakkestegen i gryden og brun den af så den er smuk gylden over alt.
Det er ekstremt vigtigt at den brunes rigtigt godt af så man får den lækre stegte/stege smag. - Tag Nakkestegen op af gryden, hæld fedstoffet væk og kom nakkestegen tilbage i gryden.
- Lad nakkestegen køle en anelse af og gnid så krydderiblandingen rigtig godt ind i stegen.
- Tilsæt vand eller bouillon i gryden så det står ca. 2 cm op af stegen, læg låget på gryden, tænd for blusset og find en varme indstilling så stegen står og hygger sig lige ved kogepunktet.
- Vend stegen hvert tyvende minut og steg stegen i ca. 3 timer til den er så mør at den falder fra hinanden.
- Tag låget af gryden, hæld væsken op i en skål, væsken må ikke smides ud.
- Riv nakkestegen fra hinanden med to gafler som vist på filmen - men pas på I må under ingen omstændigheder ridse bunden af gryden, det ødelægger grydens belægning. Man kan også tage nakkestegen op og rive nakkestegen fra hinanden i en skål.
- Når nakkestegen er revet fra hinanden kommes kødet op i gryden igen. Kødet varmes igennem og tilsættes den overskydende væske, lidt af gangen, alt efter hvor saftig man ønsker sin Pulled Porc
- Som altid serveres Pulled Porc i en lækker Brioche bolle med Colslaw salat - velbekomme -
link til opskrift på Brioche burger bollen og Colslaw salaten
åhhh jeahr – det blev så godt – The Easy way –
0 Comments