I denne til tider lange, hårde, kedelige åhh jeg er helt alene tid, kan man godt have behov for et sukker chok  – og det kommer så her – lækre, vanedannende,  sprøde, chokoladefyldte Chokolade Chips Cookies. Så godt at det burde være ulovligt.

Ud af denne portion bliver der ca. 30 stk

Chokolade Chips Cookies

Antal: 30 styks.

Ingredienser

  • 200 gram Økologisk rørsukker
  • 200 gram Brun farin
  • 150 gram Smør
  • 1 tsk. Fint salt
  • 2 stk. Æg
  • 300 gram Hvedemel
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 150 gram Mørk chokolade

Sådan gør du

  • Sukker, brun farin og smør blandes sammen i en skål og røres til en fast masse med en elpisker eller en størk arm og et piskeris.
  • Æggene tilsættes og massen røres godt sammen.
  • Hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt blandes sammen i en ny skål, vendes i smør og sukker blandingen og røres til en ensartet masse.
  • Chokoladen hakkes i mundrette stykker og tilsættes i blanding. Chokoladestykkerne skal være godt fordelt i hele dejen.
  • Del dejen op i 30 stykker og form kagerne som du nu ønsker de skal se ud.
  • Sæt kagerne på bageplader og tryk dem passende flade. Kagerne må ikke stå for tæt, da de flyder en lille smule ud under bagningen.
  • Bag kagerne ca. 12 til 14 minutter ved 160 grader til de er gyldne og sprøde. Og- hvis du kan vente, så lad dem lige køle lidt af inden du spiser dem så er de sprødest.

En nem, lille, hurtig, vildt lækker Chokolade Chips Cookies opskrift – pas på de er vanedannende, så er du advaret. – Hilsen Lars Thrane