I min søgen på det perfekte brød , jeg har fundet intet mindre end, syntes jeg da selv, verdens bedste opskrift.
En opskrift på et brød med en fantastisk krumme, en krumme som et surdejsbrød og en skorpe så sprød at man næsten skær sig på den og så kan man variere smagen og konsistensen med fuldkorn, kærner, frø, krydderier, krydderurter og altid med et fantastisk resultat.
Brødet er også super lækkert efter frost og en tur i brødristeren, – god fornøjelse.

En helt fantastisk bolle eller et genialt brød
Ingredienser
- 12 gram Gær
- 700 gram koldt vand
- 800-850 gram Manitoba mel
- 20 - 23 gram Salt
Sådan gør du
- Opløs gæren i det kolde vand.
- Tilsæt mel og salt og rør godt rundt, ikke sådan røres på maskine i 10 minutter rundt, nej bare sådan rør det godt sammen med en ske eller gaffel.
- Stil dejen i køleskabet i 8 timer eller til dagen efter.
- Forvarm ovnen til 250 grader og bag bollerne i ca. 15 minutter. -hvis det er et brød eller et flutes bages det ca. 18 til 25 minutter.
- Tjek altid brødet med et stegetermometer, brødet skal have en kærnetemperatur på ca. 97 grader. og lyde hult når man banker på det.
0 Kommentarer