GODT NYTÅR – Står du lige og mangler en super lækker dessert til nytårsaften – så kommer den her –

CHOKOLADEMOUSSE. -4 personer.

5 æggeblommer – 75 g. sukker – ½ st. vanille – 150 g chokolade – 5 piskede æggehvider – 1 dl. Letpisket fløde.

Æggeblommer, sukker og vanillemarv piskes let og luftigt til en æggesnaps.

Chokoladen smeltes over vandbad og køles af.

Fløden piskes næsten til flødeskum (kun næsten)

Æggeskummet vendes sammen med den afkølede chokolade og de piskede æggehvider.

Den (næsten flødeskum) vendes hurtigt i.

Anrettes i portionsglas og stilles i køleskabet.

det er bedst at lave chokolademoussen dagen før den skal serveres.

Jeg har anrettet min chokolademousse i portionsglas på en dyb tallerken, med orange og mørk chokolade i bunden. På toppen er der hakkede pistacienødder og tørrede abrikos – server den gerne med flødeskum.

Det var det – en nem Chokolademousse – en dejlig NYTÅRS dessert – Godt Nytår.