Pulled Porc The Easy Way – En reklame for Gastrolux og en lækker opskrift til dig  – Nogle gange skal man passe lidt på ikke at gøre det for kompliceret. Jeg skal ikke marinere kød i 24 timer -for derefter at stå op 2 gange på en nat -for at fyre op i en kuglegrill -for at lave 1 kg pulled Porc –  Næ nej – ikke når man kan få så lækkert et resultat i en gryde fra Gastrolux.

Pulled Porc - The Easy Way

Ingredienser
  

  • 1 stk Nakkesteg fra grisen
  • olie og margarine til at brune af i
  • 4 spsk Brun farin
  • 3 spsk Paprika
  • 1 tsk Cayenne peber
  • 1 spsk Hvidløgssalt
  • 1 spsk Salt
  • 1 spsk Chili Flager
  • 1 tsk Spidskommen

Sådan gør du
 

  • Køb en flot fedtmarmoreret stor nakkesteg hos slagteren.
  • Tænd for gryden, tilsæt olie og margarine og varm fedtstofferne op til det er rigtigt varmt.
  • Kom nakkestegen i gryden og brun den af så den er smuk gylden over alt.
    Det er ekstremt vigtigt at den brunes rigtigt godt af så man får den lækre stegte/stege smag.
  • Tag Nakkestegen op af gryden, hæld fedstoffet væk og kom nakkestegen tilbage i gryden.
  • Lad nakkestegen køle en anelse af og gnid så krydderiblandingen rigtig godt ind i stegen.
  • Tilsæt vand eller bouillon i gryden så det står ca. 2 cm op af stegen, læg låget på gryden, tænd for blusset og find en varme indstilling så stegen står og hygger sig lige ved kogepunktet.
  • Vend stegen hvert tyvende minut og steg stegen i ca. 3 timer til den er så mør at den falder fra hinanden.
  • Tag låget af gryden, hæld væsken op i en skål, væsken må ikke smides ud.
  • Riv nakkestegen fra hinanden med to gafler som vist på filmen - men pas på I må under ingen omstændigheder ridse bunden af gryden, det ødelægger grydens belægning. Man kan også tage nakkestegen op og rive nakkestegen fra hinanden i en skål.
  • Når nakkestegen er revet fra hinanden kommes kødet op i gryden igen. Kødet varmes igennem og tilsættes den overskydende væske, lidt af gangen, alt efter hvor saftig man ønsker sin Pulled Porc
  • Som altid serveres Pulled Porc i en lækker Brioche bolle med Colslaw salat - velbekomme -

link til opskrift på Brioche burger bollen og  Colslaw salaten

åhhh jeahr – det blev så godt – The Easy way –