Så hold da k… hvor er det sjovt og nemt. det smager så helt igennem fantastisk og så kan man komme lige netop det i, man har lyst til og kan lide (pølser??) det er sprødt, det er hot og så er det super lækkert – FORÅRSRULLER.

Hvis forårsruller er noget i henter i frost boksen i supermarkedet så STOP dog. Jeg har leget lidt rundt med denne Gude spise her i dag og kan slet ikke lade være med at skrive om det.

Opskrift: – den helt simple og børnevenlige.

4 spsk. Olie – 250 gram hakket oksekød – 1 hvidløg – 200 gram revne gulerødder – 200 gram fintsnittet hvidkål – 1 peberfrugt snittet i små stave – 6 spsk. fiskesauce – 4 spsk. soja – 1 spsk. Sukker – f0rårsrulleplader – lidt æggehvide

Olie til stegning.

Fyldet til forårsrullerne kan variere i det uendelige nogle tilsætter nudler, chili, bønner, aubergine alt hvad hjertet begærer kan anvendes (Pølser?)

Det hakkede oksekød brunes af i hed olie sammen med løg og hvidløg. Når det er brunet flot gyldent af tilsættes hvidkål, peberfrugter, gulerødder, fiskesauce, soja og sukker. Det køles lidt af inden forårsrullerne pakkes og rulles.

Håber virkeligt at dette lille blog indlæg har fanget jeres interesse til selv at lave jeres egne,

hjemmelavede “jeg kommer i lige hvad jeg ka li forårsruller” – god fornøjelse.