Min datter Najs’s veninde Astrid’s mor Anette, har fået en opskrift af Gunner Jakob’s Mor Inger Kjartansdottir  på super dejlige muslie barer.

Den opskrift vil jeg meget gerne dele med jer. Det er en lækker og super nem opskrift hvor alt blendes og så er den med kogte ris der giver en lækker blød fugtighed til muslibarerne. Når alle ingredienser er blendet, formes muslibarerne, enten ved at de rulles til stænger og skæres ud eller presses ned i smarte forme som f.eks isterningeforme. Muslibarerne rulles i kokos eller som her kage glimmer og stilles koldt til de er helt hårde – perfekte til madpakken.

Håber I har lyst til at prøve Astrid’s opskrift, næsten Astrids opskrift – det er faktisk Min datter Najs’s veninde Astrid’s mor Anette, der har fået den af Gunner Jakob’s Mor Inger Kjartansdottir. TAk Astrid.

Har du lyst -kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev i højre side på bloggen, så sender jeg dig nye spændende opskrifter. – Hilsen lars Thrane