Intet Julemarked uden kandiserede æbler. Da vi holdt julemarked på SDE var det Mona & Louise der lavede de kandiserede æbler og det blev bare så godt, de har delt opskriften med os, så nu er det bare om at smøge ærmerne op og komme igang.

De Kandiserede æbler skal spises samme dag ellers bliver de lidt trælse, men det tror jeg nu heller ikke bliver noget problem.

Tak til Louise & Mona og Glædelig jul

Kandiserede æbler

Ret Snack
Antal 8 Æbler

Ingredienser
  

  • 600 gram sukker
  • 2 dl vand
  • 50 gram glukose
  • frugtfarve
  • Hakkede hasselnødder - Hakkede salte peanuts - Hakkede valnødder - hakkede peanut - Kokusmel - frysetørrede hindbær eller anden frugt - klik mix

Sådan gør du
 

  • Hæld sukker, glukosesirup og vand i en gryde, bring massen i kog, tilsæt frugtfarve hvis det ønskes når sukkeret er smeltet og kog massen til en sirupsagtig konsistens. har du et termometer så kog massen til 150 grader.
  • Skyl æblerne og tør dem grundigt, de skal være helt tørre så hæfter sukkermassen bedre. Sæt en træpind i æblerne, og dyp dem i sukkerlagen. Drys med kokosmel, og lad sukkerlagen stivne.
  • Sæt en træpind i æblerne, og dyp dem i sukkerlagen, sørg for at hele æblet bliver beklædt med sukker massen. tag æblet op og lad den overskydende sukkermasse løbe af.
  • Drys Æblerne med kokosmel eller dyp dem i lige nøjagtig hvad du har lyst til - Hakkede hasselnødder - Hakkede salte peanuts - Hakkede valnødder - hakkede peanut - Kokusmel - frysetørrede hindbær eller anden frugt - eller hvad med den fredags sjove dyb dem i Haribo klik mix vildt sjovt
  • Stil æblerne i en bradepande og lad dem blive kolde.