Kogte kartofler, brasede kartofler dem kender vi – men knuste kartofler, hvad i himlens navn er knuste kartofler – det skulle prøves og heldigvis for det, det er mega sjovt at lave og så smager det vildt lækkert.

Kartofler, smør meget smør og så parmesan -mega meget parmesan -stegt sprødt i ovnen –

Whats there not too like.

Opskrift:

Store kartofler vaskes, de må ikke skrælles og koges møre i en stor gryde med vand og salt.

Når kartoflerne er møre hældes vandet fra og kartoflerne bredes ud på en bradepande på bagepapir og nu til det sjove.

Kartoflerne knuses/smadres med en stor ske eller en kødhammer, ikke for meget smadder, bare knust så de stadig ligger og bliver holdt sammen af skrællen. De knuste kartofler drysses med salt, smørret skæres i tynde skiver og lægges på kartoflerne og til sidst rives voldsom meget parmesan ud over kartoflerne.

Bagepladen med kartoflerne kommes i ovnen ved ca. 225 grader og bages godt igennem til kartoflerne har en lækker sprød parmesan gratineret skorpe.

Prøv det – det smager himmelsk.