But i can’t help falling in love with you – så er det sagt!

Marmorkage

Ingredienser
  

  • 200 g hvedemel
  • 200 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 4 stk æg
  • 2 spsk kakao
  • 2 2psk mælk

Sådan gør du
 

  • smør, sukker og vanilje røres hvidt og skummende
  • varm ovnen op til 175 grader
  • rør æggene i sukkermassen et æg af gangen
  • sigt melet i sukker æggemassen og bland det forsigtigt i
  • tag halvdelen af dejen fra og rør mælk og kakao i
  • kom chokolade kagen dejen ned til den resterende dej og vend rundt til et smukt mønstre
  • hæld dejen i en kageform og bag kagen ved 175 grader i ca. 1 time
    Formen kan beklædes med bagepapir eller smøres med smør og drysset med rasp - hvis man er bange for at den bager fast i formen.
  • Is - fløde er altid godt til - Hilsen Lars Thrane