But i can’t help falling in love with you – så er det sagt!

Marmorkage
Ingredienser
- 200 g hvedemel
- 200 g blødt smør
- 200 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 4 stk æg
- 2 spsk kakao
- 2 2psk mælk
Sådan gør du
- smør, sukker og vanilje røres hvidt og skummende
- varm ovnen op til 175 grader
- rør æggene i sukkermassen et æg af gangen
- sigt melet i sukker æggemassen og bland det forsigtigt i
- tag halvdelen af dejen fra og rør mælk og kakao i
- kom chokolade kagen dejen ned til den resterende dej og vend rundt til et smukt mønstre
- hæld dejen i en kageform og bag kagen ved 175 grader i ca. 1 time Formen kan beklædes med bagepapir eller smøres med smør og drysset med rasp - hvis man er bange for at den bager fast i formen.
- Is - fløde er altid godt til - Hilsen Lars Thrane
0 Kommentarer